P-Halli Tays

Aukioloajat

24/7

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Pysäköintihallissa korkeusrajoitus P1-tasolla 2,9 m ja P2-tasolla 2,3 m. Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

Siirtyy EuroParkin kohteeksi 1.12.2018. P-Halli Tays on lammin, noin 280 paikkainen pysäköintihalli, jossa on kaksi tasoa P1 ja P2. P-Halli Tays on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Sisään- ja ulosajo

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays ja Tays Sydänsairaala, Kuntokatu 2, 33520 Tampere
Sisään- ja ulosajo pysäköintihalliin Kuntokadun ja Ensitien risteyksestä

Jalankulut

Pysäköintihallista on toistaiseksi jalankulkuyhteys sisäkautta vain Sydänsairaalaan. Toinen jalankulku vie hallista ulos katutasolle sairaalan alueelle. Pysäköintihallin asiakkaille on tarjolla Taysin järjestämä maksuton pikkubussikuljetus muihin yksiköihin P1-tasolta. Lue lisää »

Hinnasto 24/7

  • Ensimmäiset 30 min ilmaiseksi
  • Arkisin kello 8-16: 2 €/ h
  • Muina aikoina 0,5 €/ h
  • INVA-pysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käy maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatit löytyvät pysäköintihallista P1-tasolta Sydänsairaalan hissejä vastapäätä ja toisesta jalankulusta katutasolta tuulikaapista.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla ilman lisäkuluja 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: oma.europark.fi

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi maksuautomaatilla tai osoitteessa oma.europark.fi. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin tai mobiilisti.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark-älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos EasyPark lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 722.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »