Valokuva, jossa näkyy henkilön käsi, joka ojentuu autosta laittamaan parkkilippua automaattiin.
Image

Näin pysäköit puomillisessa kohteessa


EuroParkin ainoa puomillinen kohde on P-Tähtitorninvuori, Helsingissä. P-Tähtitorninvuoressa voit maksaa pysäköinnin maksuautomaattiin maksukortilla (debit/credit/electron) tai käteisellä. Maksuautomaatti hyväksyy kaikki kolikot ja 5, 10 ja 20 euron setelit. Voit myös maksaa pysäköinnin maksukortilla ulosajopuomilla, mutta käteinen ei käy maksuvälineenä puomilla.

Otitko pysäköintilipun sisäänajopuomilta?

Syötä aina ensin pysäköintilippu maksuautomaatin tai ulosajopuomin Lippu-aukkoon. Sen jälkeen seuraa näytön ohjeita.

Huomio! Jos olet menossa laivalle ja haluat hyödyntää laivan infosta saatavaa Club One -asiakkaan hyvityslippua, ota pysäköintilippu sisäänajosta.


Käytitkö maksukorttia sisäänajopuomilla?

Syötä sama maksukortti, jolla tulit sisään, ulosajon puomilaitteen maksupäätteeseen tai näytä sitä maksupäätteeseen, mikäli kortissa on lähimaksuominaisuus (maks. 50 €). Seuraa maksupäätteen ohjeita.


Onko käytössäsi EasyPark-kortti?

P-Tähtitorninvuoressa voit maksaa pysäköinnin myös EasyPark-palveluun liitetyllä, EasyParkilta tilattavalla maksukortilla. Saapuessasi syötä EasyPark-korttisi sisäänajon puomilaitteen Lippu-aukkoon ja lähtiessä syötä kortti uudestaan Lippu-aukkoon ulosajopuomilla. EasyParkin mobiilisovelluksella ei voi maksaa pysäköintiä P-Tähtitorninvuoressa.

Huomioithan, että EasyPark-kortti tulee syöttää puomilaitteen Lippu-aukkoon niin, että kortin magneettiraita on kortin oikealla puolella ja alaspäin.


Tarvitsetko pysäköintimaksusta kuitin?

Maksuautomaatilla ja ulosajopuomilla saat tarvittaessa kuitin maksettuasi pysäköinnin painamalla Kuitti-painiketta automaatin tai puomilaitteen näytöllä.


Avainkortti

Voit halutessasi hankkia P-Tähtitorninvuoreen avainkortin, jolloin maksat pysäköinnit laskulla kerran kuukaudessa. Avainkortilla saat pysäköinnistä 10 % alennuksen pysäköintitariffista. Laskutamme pysäköinnit toteutuneen pysäköinnin mukaan. Avainkortti edellyttää kirjallisen pysäköintisopimuksen tekemistä EuroParkin kanssa. Avainkortti ei käy EuroParkin muissa kohteissa lainkaan.


Jalankulku yöaikaanAsiakaspalvelumme auttaa

P-Tähtitorninvuoren pysäköintihallista saat yhteyden asiakaspalveluumme maksuautomaatin, puomien ja jalankulkujen ovilukijoiden maksuttomilla pikapuhelimilla (laitteessa oleva luurin kuva).