Image

Näin pysäköit puomillisessa kohteessa


EuroParkilla on muutama puomillinen kohde Helsingissä. Asiointi puomikohteissa on turvallista ja niissä on helppo toimia ja pysäköidä. Mikäli pysäköit puomikohteissamme satunnaisesti, alla muutama vinkki asiointiin. Tervetuloa pysäköimään!

Aja sisään

Kun ajat sisään puomikohteeseen:

- paina sisäänajopuomilla Lippu-painiketta ja ota pysäköintilippu mukaasi

TAI

- syötä maksukorttisi puomilaitteen maksupäätteeseen tai näytä korttia maksupäätteeseen, jos kortissa on lähimaksuominaisuus. Lähimaksamiseen tarkoitetut maksupäätteet ja maksukortit tunnistat radioaalloin kuvatusta lähimaksusymbolista.

Pysäköinti ja jalankulku

Pysäköi autosi merkitylle paikalle ja panethan merkille, mihin kohtaan hallissa olet autosi pysäköinyt. Älä jätä arvoesineitä autoosi!

Useimmat hallien jalankulut ovat auki päiväsaikaan, mutta iltaisin ja yöaikaan suljettu. Otathan pysäköintilipun mukaasi
lähtiessäsi ulos pysäköintihallista. Voit tarvita pysäköintilippua tai käyttämääsi maksukorttia jalankulun ovella sisäänpääsyyn. Jalankulkujen aukioloajat voit tarkistaa kohteiden tiedoista.

Katso jalankulkujen sisäänpääsyohjeet tästä »

Maksa pysäköinti ja aja ulos

- Mikäli otit pysäköintilipun puomilta, voit maksaa pysäköinnin maksuautomaatilla tai ulosajopuomilla. Syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin tai puomilaitteeseen ja seuraa sitten maksupäätteen ohjeita.

- Mikäli käytit puomilla maksukorttia, aja suoraan ulosajopuomille. Syötä sama maksukortti, jolla tulit sisään, ulosajon puomilaitteen maksupäätteeseen tai näytä sitä maksupäätteeseen (lähimaksut maks. 50 €). Seuraa maksupäätteen ohjeita.

Lue lisää maksutavoista »

Tarvitsetko pysäköintimaksusta kuitin?

Maksuautomaatilla ja ulosajopuomilla saat tarvittaessa kuitin maksettuasi pysäköinnin painamalla Kuitti-painiketta automaatin tai puomilaitteen näytöllä.

Asiakaspalvelumme auttaa

Puomillisista kohteistamme saat yhteyden asiakaspalveluumme maksuautomaattien, puomien ja jalankulkujen ovilukijoiden maksuttomilla pikapuhelimilla (laitteessa oleva luurin kuva).