P-Toriparkki, Joensuu (Autopay)

Aukioloajat

24/7

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Korkeus ajoväylillä 2,4 m.
Halliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Toriparkki on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

Koskikatu 2, 80100 Joensuu
Sisäänajo: Koskikadun ja Torikadun kulmauksesta

Jalankulku

  • P1, Siltakatu (hissi)
  • P2, Torikatu (hissi)
  • P3, Koskikatu (hissi)
  • P4, Kauppakatu (ei hissiä)

Hinnasto 24/7

Maanantai–lauantai
Kello 7–19: 2,00 €/ h (50 snt/ alkava 15 min)
Kello 19–7: 1,00 €/ h (25 snt/ alkava 15 min)

Sunnuntai
00-24: 1,00 €/ h (25 snt/ alkava 15 min)

Vuorokausi 24 h
24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti (maks. veloitus/ vuorokausi): 14,00 €

Prices include VAT. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Ei rajoitettua pysäköintiaikaa!

Huom. Liikkumisesteisen pysäköintitunnus ei automaattisesti oikeuta maksuttomaan pysäköintiin. Tällä hetkellä pidempiaikaisen, maksuttoman invapysäköintiluvan saa kohteeseen lunastettua liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella Sokos Joensuun palvelupisteestä. Lupa tule hoitaa kuntoon ennen pysäköintiä kohteeseen.

Sopimuspysäköinti

Asiakaspalvelumme vastaa sopimuspysäköintiasioihin arkisin kello 8–16.

  • 24 h: 100 €/ kk (sis. ALV)
  • Minimisopimusaika 2 kk
  • Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi

Sähköautot

Latauspisteet hallissa kuudelle autolle. Operaatorina: Väre

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos. Maksuautomaatit sijaitsevat jalankulkuissa portaiden läheisyydessä hallitasolla.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io.
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io/signup. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin paikan päällä.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 719.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.