P-Terveystalo Pulssi, Turku

Aukioloajat

Ma–pe 6.00−21.00
La–su ja arkipyhät 8.00−20.45

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Pysäköintitalon max. korkeus 2,5 m. Pysäköintitaloon ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Terveystalo Pulssi on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

Rauhankatu 4, 20100 Turku

Jalankulut

Pysäköintihallista suora jalankulku Terveystaloon.

Hinnasto 24/7

  • Ensimmäinen tunti: 2 €/ alkava 60 min
  • Seuraavat tunnit: 1 €/ alkava 30 min
  • Hinta sisältää arvonlisäveron.
Ei rajoitettua pysäköintiaikaa!
Huom. Liikkumisesteisen pysäköintitunnus ei automaattisesti oikeuta maksuttomaan pysäköintiin. Maksuttoman pysäköinnin saa kertomalla ajoneuvon rekisterinumeron ja näyttämällä liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen Terveystalon Pulssin aulaemännälle.

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatti on jalankulussa Terveystaloon.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla ilman lisäkuluja 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.ioHuom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io/signup. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin paikan päällä.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 749.

5. Laskulla

5a. Lähetämme laskun postitse toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään edellä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenne- ja Viestintävirasto Traficomilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Traficomin tietokannasta.
5b. Maksamattomat pysäköintimaksut ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot eivät ole saatavilla Traficomilta, siirtyvät perintään ja maksamattomaan pysäköintimaksuun lisätään 5 €:n hallinnollinen kulu.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »