P-Simonkenttä (Autopay-kohde)

Aukioloajat

ma - su 6 - 24, ulosajo mahdollista 24 h

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Korkeus ajoväylillä 2,1 m.
Halliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Simonkenttä on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup


Sisään- ja ulosajo

Simonkatu 7: Aja sisään P-CityForumin pysäköintihalliin johtavasta rampista ja käänny sisäänajon jälkeen heti oikealle. Ajorampin risteyksessä opastus halliin.

Jalankulku

Kävellen suoraan Kamppiin, Simonkentän liikekeskukseen ja Narinkkatorille. Simonkadun alittavaa lämmintä ja valoisaa yhdyskäytävää pitkin on alle minuutin kävelymatka Forumiin. Jalankulun ovien avausohjeeseen tästä »

Hinnasto 24/7

Maanantai-lauantai
Kello 00–08: 1,00 €/ alkava 60 min
Kello 08–18: 3,30 €/ alkava 30 min 
Kello 18–24: 1,00 €/ alkava 30 min, maks. 6 €

Sunnuntai
Kello 00-24: 1,00 €/ alkava 60 min

Vuorokausi 24 h
24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti (maks. veloitus/ vuorokausi): 36,00 €

Ei rajoitettua pysäköintiaikaa!
INVA-pysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Sopimuspysäköinti

Asiakaspalvelumme vastaa sopimuspysäköintiasioihin arkisin kello 8–16.

  • 24 h: 270 €/ kk + ALV, (334,80 €/kk, alv 24%)
  • Minimisopimusaika 2 kk
  • Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi

Sähköautot

Parkkisähkö tarjoaa sähköautoille maksullisia latauspaikkoja (4 paikkaa), jotka sijaitsevat hallin alatasolla. Liity Parkkisähkön käyttäjäksi ja tilaa aloituspaketti osoitteesta www.parkkisahko.fi. Toimi ohjeiden mukaan.

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos. Maksuautomaatti löytyy P-Simonkentän Narinkkatorin jalankulun sisäänkäynnistä tuulikaapista.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io.
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io/signup. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin paikan päällä.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 715.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.