P-Messukeskus (Autopay)

Aukioloajat

Auki 24/7

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Maksimikorkeus pysäköintitalossa 2,2 m.
Sitä korkeammat ajoneuvot ja peräkärryt tulee ajaa kenttäalueelle. Pysäköintialueella leiriytyminen on kielletty.

Messukeskuksen kuusi kerroksisessa pysäköintitalossa P-Messukeskuksessa on noin 4350 parkkipaikkaa aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. P-Messukeskus palvelee myös junamatkailijoita ja Hartwall-arenan asiakkaita. P-Messukeskus on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Lisäksi Messukeskuksen alueella on 250 paikkainen, ulkoalue P-Messukeskus Siipi.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

P-Messukeskus sijaitsee Messukeskukseen pohjoisen sisäänkäynnin puolella. Sisään- ja ulosajo osoitteesta: Ratapihantie 17, Helsinki

Jalankulku

 • Pysäköintitalo on Messukeskuksen vieressä ja sieltä on jalankulku ulkokautta Messukeskuksen pohjoiselle sisäänkäynnille.
 • Messukeskus palvelee myös junamatkailijoita ja Hartwall-arenan asiakkaita:
  • Matkaa Pasilan juna-asemalle kävellen on noin 850 metriä.
  • Matkaa Hartwall-arenalle kävellen on noin 700 metriä.

Hinnasto 24/7

Vuorokausi 24 h
24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti (kerta/ vuorokausi): 13,00 €

Hinta sisältää arvonlisäveron. Ei rajoitettua pysäköintiaikaa!

Pysäköinti INVA-luvan haltijalle on Messukeskuksessa järjestettävissä tapahtumissa aina maksutonta. Invapaikan käyttäjän tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.

Osta pysäköinti etukäteen netistä

Kun ostat pysäköinnin etukäteen, voit ajaa rajoituksetta sisään ja ulos ostamasi pysäköintituotteen voimassaolon ajan. Pysäköintituotteen voimassaoloaika alkaa aina klo 00.00 ja päättyy klo 23.59. Pysäköintituote toimii sekä P-Messukeskuksessa että P-Messukeskus Siivessä. Osta pysäköinti osoitteesta messuparkki.autopay.fi

Sopimuspysäköinti

Asiakaspalvelumme vastaa sopimuspysäköintiasioihin arkisin kello 8–16.

 • 24 h: 150 €/ kk sis. ALV
 • Minimisopimusaika 2 kk
 • Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi

Sähköautot

Huom! Pysäköinnistä peritään aina normaali pysäköintiveloitus.

 • Kaikille sähköautoille ja hybrideille soveltuvat latauspisteet (teho 20 kW) sijaitsevat pysäköintitalon kerroksessa 1, pysäköintitalon P2-osassa. Latauspisteitä on 24, ja lataus on maksullista.
 • Tesla-sähköautojen latauspisteet (20A  13,8 kW) sijaitsevat pysäköintitalon kerroksessa 1, pysäköintitalon P2-osassa. Latauspisteitä on viisi, ja lataaminen on maksutonta.

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksuautomaatit löytyvät pysäköintitalon A-rapusta 1. ja 4. kerroksesta sekä A-rapun edestä ulkoa. Maksun jälkeen sinulla on tunti aikaa ajaa ulos.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin paikan päällä.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 720.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.