P-Karuselli, Kerava (Autopay)

Aukioloajat

ma-la 8.00 –21.00
su 10.00 - 20.00

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Pysäköintihallin max. korkeus 2,4 m. Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Karuselli Keravalla on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

Kauppakeskus Karuselli, Aleksis Kiven tie 1, 04200 Kerava

Jalankulut

Pysäköintihallista suora jalankulku Kauppakeskus Karuselliin.

Hinnasto 24/7

  • 1 €/ tunti (1 euro per alkava tunti)
  • 7 €/ vuorokausi

PYSÄKÖINTIETU

  • P-Karusellissa on vuorokaudessa ajoneuvokohtainen kahden (2) tunnin maksuton pysäköinti kauppakeskus Karusellin asiakkaille. Vuorokausi alkaa aina kello 00.00 ja päättyy kello 23.59. Pysäköintiajan voit käyttää monessa osassa.
  • Voit tarkistaa pysäköintiajan keston maksuautomaatilla. Mikäli pysäköintiaikasi ylittää kaksi tuntia vuorokauden aikana, maksat pysäköinnistä vain ylimenevän osuuden. Käytettävissäsi on useita maksamisvaihtoehtoja. Jos pysäköintiaikasi jää alle kahden tunnin vuorokaudessa, voit ajaa suoraan ulos.

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käyvät maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatti on pysäköintihallissa kauppakeskus Karusellin jalankulun edessä.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io.
Kun rekisteröit profiiliisi maksukortin, maksat automaattisesti tulevat pysäköintimaksut toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin tai mobiilimaksuna paikan päällä tai 48 h maksuna jälkikäteen. Saat kuitit verkossa toimivaan profiiliisi. Jatkossa voit myös pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 723.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Silloin pysäköintimaksuun lisätään laskutuslisä 5 €, joten suosittelemme, että käytät jotain muuta vaihtoehtoa. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »