P-Intelligate, Turku (Autopay)

Aukioloajat

24/7, sisäänpääsyyn tarvitaan hotellin lupa

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Sisäänajotason maks. korkeus 3 m
Ylä- ja alatasojen maks. korkeus 1,9 m
Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Intelligate Turussa on EuroParkin Autopay-kohde. Kohde on tarkoitettu vain hotelliasiakkaille ja sopimusasiakkaille. Hotelliasiakkaille on varattu tietty määrä pysäköintipaikkoja ylätasolta. Paikat on nimetty.

Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Sisään- ja ulosajo

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

Jalankulut

Pysäköintihallista suora jalankulku Original Sokos Hotel Kupittaaseen.

Hinnat 24/7

  • 2 €/ alkava 60 min
  • 15 €/ 24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti (maksiveloitus vuorokaudessa)
  • INVA-pysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Sopimuspysäköinti

  • 135 €/kk + ALV, (167,40, alv 24 %)
  • Minimisopimusaika 2 kk
  • Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla.

1. Maksu hotellin vastaanottoon

Pysäköinti maksetaan hotellin vastaanottoon. Ilmoitathan ajoneuvon rekisterinumeron ja tulevan pysäköintiajan vastaanoton henkilökunnalle heti saapuessasi. Hotelliasiakkaille on varattu tietty määrä pysäköintipaikkoja ylätasolta. Paikat on nimetty.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io
Maksuvälineinä 48 h maksamisessa käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit. Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark- tai ParkMan-älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt ajoneuvosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 736.

4. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohta 1). Silloin pysäköintimaksuun lisätään laskutuslisä 5 €, joten suosittelemme, että käytät jotain muuta vaihtoehtoa. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Traficomin tietokannasta.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »