P-Halli Tays

Aukioloajat

24/7

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Pysäköintihallissa korkeusrajoitus P1-tasolla 2,9 m ja P2-tasolla 2,3 m. Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Halli Tays on lämmin pysäköintihalli, jossa on kaksi tasoa P1 ja P2. Yhteensä pysäköintihallissa on 427 asiakaspaikkaa, yhdeksän invapaikkaa ja viisi moottoripyöräpaikkaa. P-Halli Tays on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays ja Tays Sydänsairaala, Kuntokatu 2, 33520 Tampere
Sisään- ja ulosajo pysäköintihalliin Kuntokadun ja Ensitien risteyksestä

Jalankulut

Pysäköintihallista on toistaiseksi jalankulkuyhteys sisäkautta vain Sydänsairaalaan ja Lastensairaalaan. Kolmas jalankulku vie hallista ulos katutasolle sairaalan alueelle.
Hallista pääsee liukukäytävää suoraan pääaulaan ja sieltä edelleen muihin yksiköihin.

Hinnasto 24/7

  • Ensimmäiset 30 min ilmaiseksi
  • Ma-pe kello 8-16: 2 €/ h, alkava 60 min
  • Muina aikoina 0,5 €/ h, alkava 60 min
  • Invapysäköinti on maksutonta 12 h sisäänajosta. Pysäköinnin saa kuitattua näyttämällä INVA-lupaa Taysin pääaulan infossa (ma-pe klo 7–18 ja la-su klo 11–17) ja Sydänsairaalan infossa (7.30–15). Huom! Kesäaikana 1.6.-31.8. TAYS:n pääaulan info palvelee arkisin 7-17 ja viikonloppuisin 11-17.
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käy maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatit löytyvät pysäköintihallista P1-tasolta Sydänsairaalan hissejä vastapäätä ja toisesta jalankulusta katutasolta tuulikaapista.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla ilman lisäkuluja 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: www.autopay.io. Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io/signup. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin tai mobiilisti.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark ja ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 722.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Trafin tietokannasta.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »