P-Asemaparkki

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Aukioloajat

24/7

Huomioitavaa

Pysäköintihallissa korkeusrajoitus 2,4 m. Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Asemaparkki on EuroParkin Autopay-kohde Joensuussa. Autopay-konseptimme perustuu ajoneuvojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Vältä jonot maksuautomaatilla ja ota automaattiveloitus käyttöön!
Automaattiveloituksen voit ottaa käyttöön rekisteröitymällä Autopay-käyttäjäksi. Automaattiveloitus ilman lisäkuluja toimii kaikissa EuroParkin Autopay-kohteissa ja jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnin maksamisesta paikan päällä. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup

Sisään- ja ulosajo

Asemankaari 9, 80100 Joensuu

Jalankulut

 • Porras A: Saattopihalle, juna-aseman puolella
 • Porras B: Itärannan kulmaan (Sokos Hotel Kimmel tien toisella puolella

Hinnasto 24/7

Lyhytaikainen pysäköinti

 • 2,00 €/ h (0,50 €/ alkava 15 min)
 • Ensimmäinen vuorokausi, yhtäjaksoinen pysäköinti: 14 €/ 24 h
 • Seuraavat vuorokaudet, yhtäjaksoinen pysäköinti: 12 €/ 24 h
 • Huom. Liikkumisesteisen pysäköintitunnus ei automaattisesti oikeuta maksuttomaan pysäköintiin. Tällä hetkellä pidempiaikaisen, maksuttoman invapysäköintiluvan saa kohteeseen lunastettua liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella Sokos Joensuun palvelupisteestä. Sokos Hotel Kimmelin asiakkaat voivat lunastaa luvan hotellin vastaanotosta. Lupa tule hoitaa kuntoon ennen pysäköintiä kohteeseen.
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Sopimuspysäköinti

Asiakaspalvelumme vastaa sopimuspysäköintiasioihin arkisin kello 8–16.

 • 24/7: 75 €/ kk, kun yksi autopaikka
 • 24/7: 70 €/ kk, kun autopaikkoja 2–6
 • 24/7: 65 €/ kk, kun autopaikkoja 7– >
 • Minimisopimusaika 2 kk
 • Irtisanomisaika yksi (1) kalenterikuukausi
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Palvelut

 • Maksullisia sähköauton latauspaikkoja 1. kerroksessa heti sisäänajon jälkeen vasemmalla. Operaattorina: Väre

Autopay-maksuvaihtoehdot

Pysäköinnin maksaminen onnistuu ajoneuvon rekisterinumerolla. Maksuvälineinä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa ja rekisteröitymisen yhteydessä käyvät Visa- ja Mastercard-maksukortit.

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin

Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käy maksuvälineenä Visa- ja Mastercard-maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatit sijaitsevat katutasolla jalankuluissa portaissa A ja B.

2. Autopay 48 h -maksaminen

Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa www.autopay.io.
Huom.! Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

3. Automaattinen veloitus maksukortilta

Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi joko maksuautomaatilla tai osoitteessa www.autopay.io/signup. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin tai mobiilisti.

4. Mobiilimaksaminen

Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark tai ParkMan -älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos sovellus lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alue 740.

5. Lasku kotiin

Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään yllä mainituista maksutavoista (kohdat 1-4). Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten ajoneuvon omistaja-/haltijatiedot tarkistetaan Liikenne- ja Viestintävirasto Traficomilta. Laskuvaihtoehto on käytössä vain niiden ajoneuvojen kohdalla, joiden haltija- ja/tai omistajatiedot on saatavilla Traficomin tietokannasta.

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä