Helen ja EuroPark Finland yhteistyöhön - P-CityForumiin neljä sähköautojen latauspistettä »

P-CityForumin pysäköintihalliin Helsingin Kamppiin on avattu neljä uutta latauspistettä sähköautoille. Uudet latauspisteet on toteutettu yhteistyössä Helen Oy:n ja EuroPark Finland Oy:n kanssa.

Sähköautoilijoiden palvelut paranevat merkittävästi P-CityForumin latauspisteiden myötä. Paikoitustalon hyvä sijainti ja ympäri vuoden mukava ympäristö varmistavat hyvän latauskokemuksen.

- Katulatauspisteissä Helenillä on Suomen laajin kaupunkiverkosto. Näiden uusien latauspisteiden myötä laajennamme Helenin tarjoaman sähköautoilijoiden palvelun myös pysäköintitaloihin, kertoo Perttu Lahtinen Helen Oy:stä.

- Kehitämme pysäköintipalveluja jatkuvasti. P-CityForumin latauspisteet ovat hyvä esimerkki uusista palveluista, joita tarvitaan jatkossa yhä enemmän, kertoo Christer Hede EuroPark Finland Oy:stä.

Helenin julkinen latausverkosto käsittää nyt yhteensä 39 sähköautojen latauspistettä eri puolilla Helsinkiä ja se on Suomen laajin kaupunkiverkosto. Julkisia katulatauspisteitä on mm. liityntäpysäköintialueilla junaradan varressa. Kaikki Helenin latauspisteet kuuluvat maanlaajuiseen Virtapiste-verkostoon, myös uudet CityForumin latauspisteet.

P-CityForumin latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallin alakerroksessa F-alueella. Latauspisteissä on mahdollisuus sekä hitaaseen (3,6 kW) että tehokkaampaan (17,2 kW) lataukseen. Latauksen hinta on hitaassa latauksessa 0,5 €/h ja tehokkaammassa latauksessa 1,0 €/h plus sähkö 0,15 c/kWh kulutuksen mukaan. Tämän lisäksi pysäköinnistä peritään normaali pysäköintiveloitus.

Lisätiedot:

Perttu Lahtinen, yksikön päällikkö, Energiaratkaisut, Helen Oy, puh. 040 7718908
Juha Karppinen, kehityspäällikkö, Energiaratkaisut, Helen Oy, puh. 050 4628488
Christer Hede, toimitusjohtaja, EuroPark Finland Oy, puh. 0207 907 311

Faktat

  • P-CityForum avoinna klo 6-24 (ulosajo 24 h). Tutustu P-CityForumiin tästä
  • Helenin julkisten latauspisteiden käyttö edellyttää rekisteröintiä Virtapiste-palveluun
  • Helenin latauspisteet omalla kartalla www.helen.fi
  • Virtapiste-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista ja rekisteröityä palvelun asiakkaaksi osoitteessa http://virta.fi
  • Helen Oy on osakkaana Virtapistettä hallinnoivassa Liikennevirta Oy:ssä, omistusosuus 10 %

EuroPark P-CityForum Helenin sähköautolatauspaikat alatasolla alueella F