Lehdistötiedote 22.10.2020: Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellisia tekoja: Forum, Kamppi Helsinki ja EuroPark yhteistyössä

Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellisia tekoja

Kauppakeskukset Forum ja Kamppi Helsinki sekä EuroPark tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden pysäköidä ydinkeskustassa maksutta kaksi tuntia, kun kauppakeskuksista tehtyjen ostosten arvo on yli 50 €. Poikkeuksellinen koronavuosi on verottanut Helsingin keskustan kävijämääriä. Kuukauden mittaisen Eläköön city -yhteiskampanjan toivotaan innostavan kaupunkilaisia keskustaan ostoksille omalla autollaan.

Kaksi ydinkeskustan kauppakeskusta tarjoavat yhdessä erinomaiset mahdollisuudet viihtyä ja asioida keskustassa säältä suojassa; noin 300 liikettä ja palvelua sekä yli 70 ravintolaa ja kahvilaa Helsingin sielukkaassa kantakaupungissa.

Yhteisestä halusta elävöittää Helsingin keskustaa syntyi ainutlaatuinen yhteiskampanja. Forum ja Kamppi Helsinki mahdollistavat yhdessä EuroParkin kanssa kahden tunnin pysäköintiedun yli 50 €:n ostoksista kampanja-aikana 21.10.–22.11.2020. Lisätietoja edun hyödyntämisestä löytyy kampanjasivulta elakooncity.fi.

Lähes 1500 parkkipaikkaa ydinkeskustassa

Poikkeuksellinen aika on koetellut paitsi kauppakeskusten vuokralaisia myös koko Helsingin keskustan vetovoimaisuutta, kun suuri osa keskustassa työssäkäyvistä kaupunkilaisista on siirtynyt etätöihin.

- Helsingin ydinkeskustan toimijat ovat kärsineet eniten koronan aiheuttamista liiketoiminnan haitoista. Tällä kampanjalla haluamme tukea vuokralaisiamme ja rohkeasti kutsua asiakkaat omilla autoillaan ydinkeskustaan ostoksille kilpailukykyiseen hintaan, sanoo Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel.

Parkkipaikoista ei ole puutetta. EuroParkin operoimissa P-CityForumissa ja P-Kampissa on yhteensä lähes 1500 parkkipaikkaa kätevästi Forumin ja Kampin alla.

- Pysäköinti ja ostosten tekeminen ei voisi olla helpompaa. P-CityForumin ja P-Kampin parkkihalleihin pääsee autolla kaikista suunnista ja kaikille riittää tilaa pysäköidä. Ostosmukavuutta lisää se, että halleista kauppakeskuksiin on suorat jalankulut säältä suojassa, toteaa EuroPark Finland Oy:n toimitusjohtaja Christer Hede.

Eläköön meidän kaikkien city!

Kahden kauppakeskuksen yhteiskampanja herättää taatusti huomiota. Forumin kauppakeskusjohtaja Mervi Jäntti näkee, että keskustan vetovoiman säilyminen on kaikkien keskustassa toimivien yhteinen asia.

- Koronapandemian myötä olemme uudessa haastavassa tilanteessa. Tämä ainutlaatuinen Forumin ja Kamppi Helsingin yhteistyö syntyi tarpeesta tehdä asioinnista helppoa ja kannustaa ihmisiä palaamaan Helsingin keskustaan. Kampanja mahdollistetaan kauppakeskusten ja liikkeiden henkilökunnan yhteisponnistuksella.

Lisätiedot:


Kamppi Helsinki
Kauppakeskusjohtaja
Tiina Fågel
050 427 4091
tiina.fagel@cbre.com

Forum
Kauppakeskusjohtaja
Mervi Jäntti
020 431 3286
mervi.jantti@sponda.fi

EuroPark Finland Oy
Toimitusjohtaja
Christer Hede
0207 907 311
ch@europark.fi