P-Kluuvi siirtyy Autopay-järjestelmään 1.7. ja P-Elielin asiakaspalvelun remontti alkaa 3.7.

P-Kluuvin pysäköintijärjestelmä vaihtuu 1.7.

P-Kluuvista poistuvat 1.7. puomit ja pysäköintiliput, kun siellä otetaan käyttöön Autopay-pysäköintijärjestelmä. Tämä sujuvoittaa sisään- ja ulosajoa. Maksuautomaatit löytyvät tutusta paikoista jalankulusta – ilmeeltään ne ovat pirteän oransseja! Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, mutta käteisellä ei voi enää maksaa pysäköintiä.

Kun käteinen maksuvälineenä poistuu, niin mahdollistimme P-Kluuvissa mobiilimaksun EasyPark- tai Parkman-sovelluksilla tai jälkikäteen maksun netissä maksukortilla ilman lisäkuluja osoitteessa www.autopay.io 48 tunnin sisällä siitä, kun on ajanut ulos P-Kluuvista.

Heille, jotka käyttävät P-Kluuvia säännöllisesti, suosittelemme rekisteröintiä Autopay-käyttäjäksi osoitteessa www.autopay.io/signup. Tällöin ei tarvitse huolehtia siitä, onko pysäköintimaksu maksettu, vaan pysäköintimaksu veloitetaan automaattisesti maksukortilta toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Kuitin saa kätevästi verkkopalvelun profiilista.

Jos jostain syystä P-Kluuvin pysäköintimaksu jää maksamatta, lähetämme laskun postitse. Laskuun lisätään laskutuslisä 5 €. Suosittelemme siis käyttämään muita maksutapoja. Lue lisää maksutavoista

Tervetuloa pysäköimään P-Kluuviin!

P-Elielin asiakaspalvelu remontissa 3.7. – 5.8.

Uudistamme P-Elielin asiakaspalvelun ilmettä! Remontin vuoksi P-Elielin asiakaspalvelu
on suljettu perjantaista 3.7. alkaen aina noin keskiviikkoon 5.8. asti. Saat yhteyden
asiakaspalvelumme maksuautomaattien ja puomien maksuttomilla sisäpuhelimilla (luurin kuva) tai soittamalla numeroon p. 0207 907 306.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!