Uusi kohteita: P-Autotalo, Helsinki ja P-Matkakeskus, Kuopio

EuroPark on avannut kaksi uutta Autopay-kohdetta toisen Helsingissä ja toisen Kuopiossa.

P-Autotalo, Helsinki

EuroParkin uusi kohde P-Autotalo sijaitsee Helsingin sydämessä Kampissa. Siistiin ja valoisaan parkkihalliin on turvallista jättää auto keskustassa asioidessasi. Aja sisään osoitteesta Runeberginkatu 3 ja löydät lyhytaikaiset pysäköintipaikat -1 kerroksesta heti sisäänajosta oikealla. Hallissa on myös maksullisia sähköautojen latauspaikkoja ja autopesula.

Lisätietoja »

P-Matkakeskus, Kuopio

EuroParkin P-Matkakeskus on aivan uusi pysäköintitalo Kuopion rautatieaseman läheisyydessä. Pysäköintitalo avattiin autoilijoille 30.1. ja sinne pääsee ajamaan sisään osoitteesta Puutarhakatu 1. Pysäköintitalossa on neljä kerrosta ja noin 480 pysäköintipaikkaa. Ensimmäinen kerros on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin, toinen ja kolmas (osittain suljettu pysäköinniltä toistaiseksi) sopimuspysäköintiin ja neljännessä kerroksessa on osakkeenomistajien autopaikat. Hallissa on maksullisia sähköautojen latauspaikkoja.

Lisätietoja »

Autopay

Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Pysäköinnin voi maksaa viidellä eri tavalla mm. maksuautomaattiin, mobiilimaksuna ja 48 tunnin sisällä ulosajosta.

Tutustu maksamisvaihtoehtoihin »