Joensuun P-Toriparkki avattu 2.10.2018

P-Toriparkin avajaisia vietetään tiistaina 2.10.2018 kello 10. Tästä eteenpäin P-Toriparkki palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. P-Toriparkissa on yhteensä 393 autopaikkaa ja hallissa lattialämmitys, joten ajoluiskat ja pysäköintiruudut ovat käytettävissä ympäri vuoden. Sisäänajo tapahtuu Koski- ja Torikadun kulmauksesta. P-Toriparkissa on neljä jalankulkua, joista kolmessa on hissi.

P-Toriparkki on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konsepti perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan ja -maksun, kun autoilija ajaa sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Kyseessä on puomiton järjestelmä, mikä mahdollistaa mahdollisimman sujuvan asioinnin.

P-Toriparkista voi vuokrata paikan pitempiaikaista pysäköintiä varten. Hallissa ei ole nimettyjä paikkoja. P-Toriparkin hinnoittelu on yhteneväinen Joensuun kaupungin 1. alueen pysäköintimaksujen kanssa eli hinta on 2 €/tunti. Pysäköintiaikaa ei ole rajoitettu. Hallista löytyy myös kuusi sähköautojen latauspistettä ja invapaikkoja jalankulkujen läheisyydestä.

Tutustu P-Toriparkkiin »