Miten maksan pysäköinnin EuroParkin kohteissa pandemian aikana

Ajankohtaista


Hyvä asiakkaamme!

Koronaviruspandemia vaikuttaa meidän kaikkien elämään ja teemme kaikkemme, että asiakkaillamme ja henkilökunnallamme on turvalliset olosuhteet pysäköintikohteissamme, ja pyrimme omalta osaltamme tekemään parhaamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ja hallituksen suosituksia sekä omistajiemme ohjeistusta.

Maksaminen puomittomissa Autopay-kohteissa

Suosittelemme rekisteröitymistä Autopay-käyttäjäksi osoitteessa www.autopay.io. Kun rekisteröidyt käyttäjäksi ja lisäät maksukortin ja ajoneuvon rekisterinumeron Autopay-profiilisi, ei sinun tarvitse enää huolehtia pysäköinnin maksusta paikan päällä.

Pysäköintimaksu veloitetaan ilman lisäkuluja automaattisesti maksukortiltasi toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Kuitit on saatavilla omasta Autopay-profiilistasi: www.autopay.io.

Tarkistathan myös, että maksukortilla on verkkomaksaminen sallittuna, jotta kortin käyttö on mahdollista. Verkkomaksamisen voi useimmiten sallia itse kortin asetuksissa verkkopankissa tai soittamalla omaan pankkiin.

Muut kätevät maksutavat, jotka hoituvat ilman maksuautomaatilla käyntiä
Autopay mahdollistaa pysäköinnin maksamisen jälkikäteen. Voit siis maksaa pysäköinnin kotisohvaltasi 48 tunnin sisällä ulosajosta ilman lisäkuluja maksukortilla osoitteessa www.autopay.io. Paikan päällä voit myös maksaa pysäköinnin EasyPark- tai ParkMan-mobiilimaksuna. Mobiilimaksua käyttäessäsi tarkistathan, että olet valinnut oikean pysäköintikohteen.

Puomittomissa Autopay-kohteissa käteinen ei enää käy maksuvälineenä.

Puomittomia Autopay-kohteita on esim. Helsingin keskustassa P-Autotalo, P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi, P-Kluuvi ja P-Simonkenttä, Pasilassa P-Messukeskus ja Lauttasaaressa P-Lauttis. Lisäksi Autopay-kohteita on Espoossa, Keravalla, Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa ja Rovaniemellä.

Maksaminen puomillisissa kohteissa

Suosittelemme, että pysäköinti maksetaan maksuautomaattiin maksukortilla ja mikäli mahdollista lähimaksuna (summat 50 € ja alle). Lähimaksu toimii maksuautomaateissa ja puomilaitteilla seuraavasti:

  1. Syötä pysäköintilippu automaattiin/puomilaitteeseen
    2. Näet maksettavan summan automaatin/puomilaitteen näytöltä
    3. Aktivoi lähimaksu näyttämällä maksukorttia maksupäätteeseen
    4. Näet summan maksupäätteen näytöllä, hyväksy maksu näyttämällä toistamiseen maksukorttia maksupäätteeseen.Puomillisia EuroParkin kohteita on Helsingissä kolme:P-Presidentti, P-Ruoholahti ja P-Tähtitorninvuori.

Tehostettua siivousta ja tietoa aukioloajoista

Kaikissa pysäköintikohteissamme olemme tehostaneet ja lisänneet asiakaspalveluidemme, maksuautomaattien ja puomilaitteiden desinfioimista ja siivousta. Henkilökuntamme on ohjeistettu ennaltaehkäisevään toimintaan ja käyttäytymiseen viruksen leviämistä vastaan.

Pyrimme siihen, että kohteemme toimisivat mahdollisuuksien mukaan ilman häiriöitä. Kaikki kohteemme ovat tällä hetkellä auki normaalisti. Pysäköintikohteiden ja etenkin joidenkin jalankulkujen aukioloaikoihin saattaa tulla muutoksia, jos ne ovat kiinteästi sidoksissa esim. kauppakeskusten ja hotellien aukioloaikoihin. Pyydämmekin tässä tapauksessa tarkistamaan myös kauppakeskuksen ja hotellien aukioloajat heidän www-sivuiltaan.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme.

Ystävällisin terveisin
EuroPark Finland Oy