Autopay – helpompaa pysäköintiä

 

EuroParkin Autopay-pysäköintijärjestelmä on aivan uudenlainen tapa hoitaa pysäköintiä. Autopay soveltuu erinomaisesti pysäköintikohteisiin, joissa on suuri asiakasvaihtuvuus tai esimerkiksi lyhyet ajorampit, jotka aiheuttavat liikenneruuhkia sisään- ja ulosajossa. Autopay-kohteissa asiakas ei tarvitse pysäköintilippua eikä niissä ole puomeja tai pysäköinninvalvontaa, mikä tekee pysäköinnistä sujuvaa ja asiakasystävällistä. Lisäksi Autopayn käyttöönotto on kustannustehokkaampi kuin perinteisten puomijärjestelmien ja kiinteistön omistaja saa käyttöönsä kattavat online-analyysit.

Autopayn toimintamalli
Autopayn toimintamalli on sama, joita käytetään Keski-Euroopan tietulleissa. Se perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun asiakas ajaa sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan.

Viisi tapaa maksaa pysäköinti
Pysäköinnin maksamisen asiakas voi hoitaa 48 tunnin sisällä ulosajosta tai ottaa käyttöön automaattisen veloituksen rekisteröitymällä käyttäjäksi maksuautomaatilla tai osoitteessa oma.europark.fi. Pysäköinnin voi maksaa myös paikan päällä maksuautomaattiin tai mobiilisti. Jos pysäköintiä ei ole maksettu millään edellä mainituista tavoista, lähetämme asiakkaalle laskun kotiin viiden euron laskutuslisällä. Laskutusta varten auton omistaja/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Lue lisää maksutavoista »

Käytössä kohteessa
mm. Messukeskus Helsinki, Toriparkki ja SOKOS Joensuu, Sampokeskus Rovaniemi, Lauttis Helsinki ja Simonkenttä Helsinki

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
Projektipäällikkö Aki Hyykoski, p. 050 323 9127, ah(at)europark.fi