Luotettava pysäköinnin ammattilainen - EuroPark

EuroParkilla on yli 30 vuoden kokemus pysäköintikohteiden operoimisesta ja kehittämisestä. Olemme Pohjoismaiden johtava, yksityinen pysäköintitoimintaa harjoittava yritys.

Tiedämme kaiken pysäköinnistä. Asiantuntemuksemme takaa kohteiden omistajille turvallisen vaihtoehdon pitkällä aikavälillä. Olemme joustava yhteistyökumppani, joka ottaa suunnittelussa ja toiminnassa huomioon pysäköintikohteen tarpeet ja ehdot.

Avaimet käteen – miksi?

 • Vaivatonta

  Anna ammattilaisen hoitaa pysäköintiratkaisut. Säästät aikaa ja vältyt turhilta murheilta.
 • Joustavaa

  Hyvin organisoitua toimintaa, joka muuttuu toiveidesi mukaan.
 • Tuottavaa

  Laskelmat osoittavat, että palvelun ulkoistaminen kannattaa.
 • Kokonaisvaltaista palvelua

  EuroPark tarjoaa viimeisimmän pysäköintiteknologian, sen huollon ja palvelut. Lisäksi hoidamme rahaliikenteen, sopimukset ja raportoinnin sekä lisäarvopalvelut.
 • Turvallista

  Voit luottaa korkealaatuiseen palveluun, kustannustehokkuuteen ja pitkäkestoiseen tuottavuuteen. EuroParkin tuloksellisesta toiminnasta on näyttöä niin Suomesta kuin muualtakin Euroopasta.

Asiakkaidemme mielikuva pysäköintihalleistamme on meille erityisen tärkeä tekijä. EuroParkin pysäköintihallit ovat hyvin hoidettuja ja selkeästi opastettuja, ratkaisut ovat toimivia ja tekninen toteutus ensiluokkaista. Pysäköintihallimme ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja asiakasystävällisiä.

EuroParkilla on kokemusta esimerkiksi seuraavien erityiskohteiden kehittämisestä, johtamisesta ja operoinnista: pysäköintihallit, lentokentät, kauppakeskukset, sairaalat ja hotellit.

Toimimme yhteistyössä jo seuraavien pysäköintikohteiden omistajien kanssa:

Yhteystiedot

Kerro, miten voimme auttaa sinua!