Ihana Helsinki! on EuroParkissaIhana Helsinki! QR-koodi

Oheinen Ihana Helsinki! -QR-koodi mahdollistaa maksuttoman pysäköinnin EuroParkin P-CityForum, P-Kamppi, P-Eliel tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa.

Ihana Helsinki! -kampanja on voimassa perjantaista 24.5.2019 klo 15 alkaen lauantaihin 25.5.2019 klo 19 asti. Voit myös tulostaa tästä mukaasi QR-koodillisen pysäköintietulipun (A4, pdf) »

TÄRKEÄÄ! TOIMI NÄIN PYSÄKÖINTIHALLISSA:

  1. Ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta.
  2. Lähtiessäsi syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin.
  3. Sen jälkeen aseta QR-koodi keskelle maksuautomaatin QR-koodilukijaa (kohdista QR-koodi punaisen ristin keskelle). Pidä QR-koodia paikallaan kunnes maksuautomaatti rekisteröi alennuksen.
  4. Ota pysäköintilippu mukaasi!
Ongelmatilanteissa asiakaspalveluumme saa yhteyden maksuautomaattien sisäpuhelimella (painike, jossa puhelinluurin kuva)!

QR-koodi on myös Ihana Helsinki -kartassa, joka löytyy tapahtumaviikolla kaikkien osallistujien liikkeistä sekä Helsingin infopisteeltä.

HUOM! Pysäköintiedun saa vain oheisella Ihana Helsinki! -QR-koodilla pysäköintiä maksettaessa maksuautomaattiin. QR-koodi toimii vain merkityissä maksuautomaateissa. Jos pysäköinti alkaa ennen kampanjan alkua tai päättyy sen jälkeen, veloitus pysäköinnistä  on normaalien hallien pysäköintitaksojen mukaan. Pysäköintietua ei saa käytettäessä maksukorttia puomilla tai jos pysäköinti maksetaan suoraan hotellille. EuroPark ei hyvitä pysäköintietua jälkikäteen.

Tutustu halleihin:

Kampanjahalleissamme on runsaasti pysäköintipaikkoja, mutta huomioithan, että Ihana Helsinki –tapahtuman aikana halleissamme saattaa olla ajoittaista ruuhkaa.