P-Lauttis (Autopay-kohde)

Aukioloajat

Pysäköintihalli P-Lauttis on avoinna kauppakeskus Lauttiksen aukioloaikoina. Ulosajo mahdollista 24 h.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe 7.15–22, la 9–22 & su 9–19:

Puh. 0207 907 330
info(at)europark.fi
Puhelujen hinnat, katso »

Huomioitavaa

Pysäköintihallissa korkeusrajoitus 2,3 m. Pysäköintihalliin ajo peräkärryn kanssa kielletty.

P-Lauttis on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos.

Sisään- ja ulosajo

Sisäänajo tasoille P1 ja P2: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki
Sisäänajo tasolle P1: Otavantie 9, 00210 Helsinki
Ulosajo: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki

Mille P-tasolle ajan autoni?

P1-taso on varattu kauppakeskus Lauttiksen asiakkaille. P2-tasolla on liityntäpysäköinti- ja asukaspysäköintipaikat. Arkisin kello 17 jälkeen kauppakeskuksen sulkeutumiseen asti sekä viikonloppuisin kauppakeskuksen asiakkaat voivat pysäköidä myös P2-tason liityntäpysäköintipaikoille. Paikat on merkitty sinisin P+Metro 6-17 –kyltein. Asukaspysäköintipaikoille pysäköinti on kielletty. Tasolla P2 on pysäköinninvalvonta.

Jalankulut

Pysäköintihallista suora jalankulku kauppakeskus Lauttikseen ja Otavantielle.

Hinnasto 24/7

  • Pysäköintimaksu: 2 €/ h (1 € alkava 30 min)
  • Minimimaksu: 1 €
  • Liityntäpysäköinti arkisin kello 6–17: 2 €/ pysäköintikerta (taso P2, vain merkityillä paikoilla)
  • Huom! INVA-pysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Liityntäpysäköinti

  • Liityntäpysäköintipaikkoja on rajoitetusti tasolla P2 erikoishintaan. Sisäänajo liityntäpysäköintipaikoille vain Lauttasaarentien sisäänajon kautta.
  • Liityntäpysäköintipaikkojen saatavuus ilmenee ulkona olevasta P-Metro-opastetauluista.
  • Kaikki liityntäpysäköintipaikat ovat merkitty sinisin P+Metro 6–17-kyltein. Muilla kuin merkityillä paikolla liityntäpysäköinti on kielletty.
  • Liityntäpysäköintimaksu maksetaan maksuautomaattiin lähtiessä. Ota autosi rekisterinumero talteen ennen automaatille menoa.
  • Mikäli liitynnässä ei ole tilaa (opastetaulujen vikatilanteissa), voit poistua 5 min sisällä maksutta.

Autopay-maksuvaihtoehdot

1. Maksa pysäköintisi ennen ulosajoa maksuautomaattiin
Pysäköintimaksun voit suorittaa maksuautomaattiin lähtiessäsi. Syötä maksuautomaattiin autosi rekisteritunnus, seuraa näytön ohjeita ja maksa pysäköinti. Autopay-maksuautomaatissamme käy maksuvälineenä vain yleisimmät maksukortit (ei käteinen raha). Maksun jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa ulos.

Maksuautomaatit löytyvät pysäköintihallista ylätasolla kauppakeskus Lauttiksen sisäänkäynnin edestä ja alatasolla kauppakeskuksen sisäänkäyntiä vastapäätä vasemmalla.

2. Autopay 48 h -maksaminen
Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla 48 tunnin sisällä ulosajosta osoitteessa: oma.europark.fi

3. Automaattinen veloitus maksukortilta
Voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi osoitteessa oma.europark.fi. Rekisteröitymällä voit jatkossa pysäköidä mihin tahansa Autopay-kohteeseemme ja tulevat pysäköintimaksusi veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Jatkossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintimaksun suorittamisesta maksuautomaattiin tai mobiilisti.

4. Mobiilimaksaminen
Voit maksaa pysäköinnin mobiilimaksulla EasyPark-älypuhelinsovelluksilla. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Tarvitset pysäköinnin aloittamiseen ajoneuvosi rekisterinumeron. Ajaessasi alueelta ulos EasyPark lopettaa automaattisesti pysäköinnin puolestasi. EasyPark alueet: P1 ylätaso 713 (mobiilimaksu tilapäisesti poissa käytöstä P1-tasolla) ja P2 alataso 714 (liityntäpysäköintitaso).

5. Lasku kotiin
Lähetämme laskun postitse kotiisi toteutuneen pysäköintiajan mukaan, mikäli et ole maksanut pysäköintiä millään edellä mainituista maksutavoista. Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 €. Laskutusta varten auton omistaja/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta.

Huom! Tällä hetkellä maksuautomaateissa, 48 h maksamisessa eikä rekisteröinnin yhteydessä toimi Dinersin eikä Amexin maksu-/ luottokortit. Tulossa lähiaikoina. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Lue lisää Autopay-pysäköintijärjestelmästä »