Prisma Kauppakassin noutopiste EuroPark P-CityForumin parkkihalliin

Johtavana ruoan verkkokauppana HOK-Elanto tuo yhdessä EuroPark Finland Oy:n kanssa jälleenmarkkinoille uutuuden, joka helpottaa ihmisten arkea. Prisma Kauppakassin uudesta noutopisteestä P-CityForumin parkkihallissa ruoat voi ottaa suoraan auton kyytiin.

Kauppakassin tilaukset kerätään Prisma Kaaresta ja toimitetaan arkisin kahdesti päivässä noutopisteelle ja lauantaisin kerran. Tarjolla on Prisman koko 25 000 tuotteen päivittäistavaravalikoima sekä laaja valikoima käyttötavaraa, mm. koko kodin osaston tuotteet.

”Asiakkaalle homma on helppoa. Hän valitsee prisma.fi/kauppakassi -sivustolta haluamansa noutoajan ja lähettää tilauksen. Ostokset maksetaan tilausvaiheessa ja me viemme tuotteet noutopisteelle. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa tekstiviestillä lokerokoodin, millä lokero avautuu”, kertoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

”Kaikilla on nykyään haasteita ajankäytön kanssa. Tällä uudella palvelulla haluamme helpottaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää. Erityisen kätevää palvelu on parkkihallin käyttäjille. Heille jää näin lisää aikaa shoppailuun ja kaupungilla olemiseen tai perheen yhteiseen aikaan, kun ruoat odottavat kylmäkaapeissa kaupunkikierroksen tai työpäivän jälkeen”, korostaa EuroParkin operatiivinen johtaja Petri Suomalainen.

Noutopiste sijaitsee parkkihallin alatasolla F-alueella, jossa auton voi ajaa suoraan lokerikon lähelle. Valittavana on kaksi noutoaikaa: arkisin klo 10-14 ja klo 15-21 ja lauantaisin klo 10-16. Noutopalvelu maksaa S-Etukortilla alkaen 9,90 euroa/tilaus, Lokakuun ajan tilauksen hinta on alkaen 4,90€/nouto.

HOK-Elanto on ruoan verkkokaupan edelläkävijä ja johtava toimija Suomessa. P-CityForumin jäähdytetyt lokerot on toteutettu yhteistyössä Norpe Oy:n sekä EuroPark Finland Oy:n kanssa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kylmäketjuun varmistamiseen. Jokainen lokero on joko erillinen jääkaappi tai pakastin.

Uusi noutopalvelu ja tilausjärjestelmä ovat osa Digital Foodien ja S-ryhmän kehittämää Foodie.fi-ruokaverkkokauppaa ja ruokasuosituspalvelua. Tilauksen voi tehdä verkossa tai Foodien mobiilisovellusten avulla. Tarjolla on Suomen suurimman Prisman valikoima, pois lukien ikärajavalvottavat tuotteet kuten olut- ja tupakkatuotteet.

Parkkimaksu maksetaan normaalisti parkkihalliin.

Tilaa ostokset: www.prisma.fi/kauppakassi

Katso tilausohjeet ja muut tiedot: www.foodie.fi

Tutustu P-CityForum

Katso noutopisteen sijainti pysäköintihallin pohjakuvasta

Lisätietoja:

HOK-Elanto:
Verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua, p. 010 76 60264, jukka.ranua(at)sok.fi

Norpe Oy:
Johtaja, tuotekehitys ja -hallinta, Anselmi Immonen, p. 019 537 8000, anselmi.immonen(at)norpe.com

EuroPark Finland Oy:
Operatiivinen johtaja  Petri Suomalainen, p. 0207 907 327, ps(at)europark.fi