EuroPark Autopay-pysäköintijärjestelmä

Autopay – helpompaa pysäköintiä kauppakeskusten asiakkaille

EuroParkin Autopay-pysäköintijärjestelmä on aivan uudenlainen tapa hoitaa kauppakeskusten pysäköintiä. Autopay soveltuu erinomaisesti kauppakeskuksiin, joissa on suuri asiakasvaihtuvuus tai esimerkiksi lyhyet ajorampit, jotka aiheuttavat liikenneruuhkia sisään- ja ulosajossa. Autopay-kohteissa asiakas ei tarvitse pysäköintilippua eikä niissä ole puomeja tai pysäköinninvalvontaa, mikä tekee pysäköinnistä sujuvaa ja asiakasystävällistä. Lisäksi Autopayn käyttöönotto on kustannustehokkaampi kuin perinteisten puomijärjestelmien ja kauppakeskus saa käyttöönsä kattavat online-analyysit.

Autopayn toimintamalli
Autopayn toimintamalli on sama, joita käytetään Keski-Euroopan tietulleissa. Se perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun asiakas ajaa sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan.

Viisi tapaa maksaa pysäköinti
Pysäköinnin maksamisen asiakas voi hoitaa 48 tunnin sisällä ulosajosta tai ottaa käyttöön automaattisen veloituksen rekisteröitymällä käyttäjäksi osoitteessa oma.europark.fi. Pysäköinnin voi maksaa myös paikan päällä maksuautomaattiin tai mobiilisti. Jos pysäköintiä ei ole maksettu millään edellä mainituista tavoista, lähetämme asiakkaalle laskun kotiin viiden euron laskutuslisällä. Laskutusta varten auton omistaja/haltijatiedot tarkistetaan Liikenteen turvallisuusvirastolta Trafilta. Lue lisää maksutavoista »

Käytössä kolmessa kauppakeskuksessa
Tänä syksynä jo kolme kauppakeskusta on ottanut EuroParkin Autopayn käyttöön: SOKOS Joensuu, Sampokeskus Rovaniemi ja Lauttis Helsinki.

Katso Autopay-video (YouTube) »

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
Myynti- ja markkinointijohtaja Patrick Lindeman, p. 050 383 5635, pl(at)europark.fi
Projektipäällikkö Aki Hyykoski, p. 050 323 9127, ah(at)europark.fi