EuroPark Autopay-arvonta

Rekisteröidy EuroParkin Autopay-käyttäjäksi ja osallistu arvontaan

Rekisteröidy Autopay-käyttäjäksi osoitteessa oma.europark.fi

Kun rekisteröidyt käyttäjäksi:

  • 31.12.2016 mennessä, olet mukana pysäköintioikeuden (6 kk) arvonnassa
    P-Lauttikseeen, Helsingissä. > Arvontaan osallistumisaika on päättynyt ja voittaja on arvottu. Lue lisää
    »
  • 31.1.2017 mennessä, olet mukana pysäköintioikeuden (6 kk) arvonnassa
    P-Sampokeskukseen, Rovaniemellä.
    > Arvontaan osallistumisaika on päättynyt ja voittaja on arvottu. Lue lisää »

Lue lisää Autopaystä »

P-Lauttiksen arvonta

P-Lauttiksen kampanja-aika on 1. - 31.12.2016. Pysäköintioikeuden kesto kuusi (6) kuukautta. Arvomme kaikkien kampanja-aikana Autopay-käyttäjiksi rekisteröityneiden kesken P-Lauttikseen yhden (1) pysäköintioikeuden, jonka arvo on n. 1080 €. Arvonta suoritetaan viikolla 1/2017. 
Arvontaan osallistumisaika on päättynyt ja voittaja on arvottu. Lue lisää »
Tutustu P-Lauttikseen »

P-Sampokeskuksen arvonta

P-Sampokeskuksen kampanja-aika on 1.12.2016 - 31.1.2017. Pysäköintioikeuden kesto kuusi (6) kuukautta. Arvomme kaikkien kampanja-aikana Autopay-käyttäjiksi rekisteröityneiden kesken P-Sampokeskukseen yhden (1) pysäköintioikeuden, jonka arvo on n. 450 €. Arvonta suoritetaan viikolla 5/2017. Arvontaan osallistumisaika on päättynyt ja voittaja on arvottu. Lue lisää »
Tutustu P-Sampokeskukseen »

Yhteistä arvonnoille

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi eikä pysäköintioikeutta voi luovuttaa toiselle henkilölle. Rekisteröinnin yhteydessä annettuja henkilön henkilö-, ajoneuvo- ja maksukorttitietoja käytetään tulevien pysäköintimaksujen automaattiseen veloitukseen EuroParkin Autopay-kohteissa sekä arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja rekisteröitymisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. EuroPark Finland Oy vastaa arpajaisverosta. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.